Színséma

Általános szerződési feltételek


Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

Magyar Krisztina E.V előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése.


A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:


1.     Üzemeltetői adatok ismertetése

2.     Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása

3.     A kínált termékek kategória besorolása

4.     Rendelési információk ismertetése

5.     A megrendelések feldolgozásával kapcsolatos információk

6.     Rendelés lépéseinek bemutatása

7.     Megrendelt termék / házhoz szállítás díjának  ismertetése

8.     Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása

9.     Házhoz szállítás díjszabásáról szóló tájékoztató ismertetése

10.   Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

11.   Jótállási, garanciális információk, tudnivalók

12.   Az elállási jog ismertetése

13.   Elállási jog gyakorlásának menetéről szóló tájékoztató

14.   Adatkezelési információk

 

1. Üzemeltetői adatok


Cégnév: Magyar Krisztina E.V

Székhely: 9200 Mosonmagyaróvár, Béke u. 35.

Adószám: 66317180-1-28

Kibocsájtó: Nemzeti Adó- és Vámhivatal Győr-Moson-Sopron megyei Adóigazgatósága

Szerződés nyelve: magyar

Elektronikus elérhetőség: info@bajkevero.hu

Telefonos elérhetőség:+36 20/2525349

 

Tárhelyszolgáltatónk adatai: 

Cégnév: Magyar Hosting Kft.

Székhely: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.

Adószám: 23495919-2-41

Email: info@mhosting.hu

 

 

2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

 

A megjelenített termékek kizárólag online, házhoz szállítással rendelhetőek meg.

 

3. A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak


-Női ruhák

-Női, férfi kiegészítők

-Divat órák

-Gyermekruhák és kiegészítők

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt 27 % áfát, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!


4. Rendelési információk

 

A vásárlás a webáruházban regisztráció után lehetséges illetve az info@bajkevero.hu e-mail címen a elérhetőségek és a szállítási információk megadásával. Az árak Forintban értendők és az általános forgalmi adót tartalmazzák. A megrendelt termék fizetési kötelezettséggel bír.

 

 

5. A megrendelések feldolgozása

 

A megrendelések feldolgozása hétfőtől péntekig 9:00 és 18:00 között, szombaton 9:00 és 17:00 között történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra. A visszaigazolás automatikus e-mail-ben történik.

Általános teljesítési határidő a megrendeléstől számított 1 napon belül, ha a termék raktáron van. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Ha a webáruházban irreálisan alacsony ár szerepel, úgy az ügyfélszolgálat megtadathatja a megrendelt termék kiszállítását a vevőnek. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor. A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

 

6. Rendelés menete


1.     Regisztráljon a honlapon.

2.     A megvásárolni kívánt terméket/termékeket helyezze a kosárba!

3.     Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát, paramétereit (szín, méret stb.). A „törlés” gombra kattintva törölheti a kosárból az egyes termékeket. Mennyiség megadását követően automatikusan frissül a kosár tartalma.

4.     Az adatok megadását követően a "Küldés" gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban kérjük még egyszer ellenőrizze a megadott adatokat, illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével. (Pl: a termék színét illetően)

5.     E-mail-ben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kap. (Az email-ben történő vissza igazolás kézbesítésének hiányát okozhatja a rosszul megadott e-mail cím, vagy a postafiókjához tartozó tárhely telítettsége.)

6.     A beérkezett megrendelését e-mailben minden esetben visszaigazoljuk.

7.     Fontos, ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék. A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie.


 

8. Házhoz szállítás, információk

 

Hétköznapokon a megrendelt terméket 24 órán belül postára adjuk. A hétvégén leadott rendeléseket a következő hét első munkanapján teljesítjük. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

 

 

9. Házhoz szállítás díjszabása


A megrendelt terméket előre utalással vagy utánvéttel szállítjuk. Előre utalás esetén a szállítási költség hozzászámolódik automatikusan az árhoz, ennek díja minden esetben 590 Ft. Utánvét esetén +400 Ft utánvéti díjat számolunk fel. A terméket minden esetben postai úton küldjük. A számlát termékkel együtt adjuk postára. Kérjük a terméket kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben a megrendelt termék esetleg nem lenne raktáron, a megrendelőt értesítjük róla és ez esetben 2 héten belül teljesítjük a rendelést.

 

10. Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

 

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

 

11. Jótállás, kellék és termékszavatosság

 

12. Elállás joga

 
A fogyasztó és vállalkozási közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján úgynevezett elállási jog (a termék visszaküldésének joga, visszaküldési garancia) illet meg bennünket internetes vásárlás esetén, és e jogot néhány kivételtől eltekintve minden esetben gyakorolhatjuk.

Az elállási jog azt jelenti, hogy az interneten megkötött szerződéstől jogszabályi felhatalmazás alapján egyoldalúan visszaléphetünk és a termék visszaküldése esetén követelhetjük a kereskedőtől az általunk kifizetett összeg visszatérítését. Az elállási jog kompenzálja azt, hogy a vásárlás előtt nem volt lehetőségünk a termék megvizsgálására és kipróbálására, továbbá, hogy kizárólag az eladó által egyoldalúan meghatározott információkra támaszkodhatunk a vásárlás előtt.
A már említett 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet is 14 naptári napban határozza meg a fogyasztót megillető elállási jog határidejét. 
 

A szerződéstől való elállásunk esetén nem vagyunk kötelesek a kereskedő kérésére magyarázatot adni az elállás okára. Tehát a szerződésnek megfelelő, hibátlanul működő és a rendeltetésszerű használatra alkalmas, illetve az egyszerűen „nem tetsző” termékek esetén is gyakorolhatjuk elállási jogunkat. Természetesen az esetek többségében az elállásra az adhat okot, hogy a kiszállított termék mégsem olyan, mint amilyennek a honlapon közölt leírás alapján elképzeltük, vagy bármilyen okból nem felel meg az elvárásainknak. Fontos jogszabályi garancia, hogy az eladó elállási jogunk gyakorlását nem kötheti semmilyen korlátozó feltételhez.

 

Az elállás jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvétele közötti időszakban is gyakorolhatja a fogyasztó.

Termék  megrendelése esetén a termék átvételétől (több termék rendelése vagy több darabból álló termék esetében az utolsó termék/darab átvételétől) kezdődik az elállási határidő. A termék átvételétől és a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó szerződés megkötésének napjától számított 14 naptári napon belül élhetünk elállási jogunkkal. Az általános szabályok szerint a 14 napos határidőbe a termék átvételének, illetve szolgáltatás esetén a szerződéskötés napja nem számít bele.Természetesen a 14 napos határidő alatt bármikor elállhatunk a szerződéstől, de a jóhiszeműség és a tisztesség általános követelménye szerint a termék átvételét követően, annak felpróbálása, kipróbálása, megvizsgálása és a rendeltetésszerű használatra való alkalmasságáról történő megbizonyosodás után haladéktalanul döntsünk a termék megtartásáról vagy esetleges visszaküldéséről. Ha nem így járunk el, meg kell fizetnünk az okozott értékcsökkenést.


A terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül vissza kell küldenünk, ugyanakkor a 14 napos határidő nem jelenti azt, hogy a visszaküldött terméknek 14 napon belül meg is kell érkeznie az eladóhoz, hanem elegendő, ha a 14 napos időtartamon belül kifejezzük elállási szándékunkat az eladó felé. A termék átvételének napját elsősorban a termékhez mellékelt számlán (nyugtán) szereplő teljesítési időpont alapján tudjuk igazolni az eladó felé. Előfordulhat, ezért figyeljünk arra, hogy a termék tényleges átvételének a napja későbbi, mint a számlán feltüntetett teljesítési időpont, ezért az elállásra rendelkezésre álló 14 napos időtartam akár néhány nappal meg is rövidülhet.

Az OpenCart motort használjuk.
Bájkeverő Webáruház © 2019